Εκπαίδευση & Πιστοποίηση.

Εκπαιδεύσου σωστά! Άγγιξε τις δυνατότητές σου.

Apple Authorised Training Centers.
Τα Apple Authorised Training Centers (ΑΑΤC) προσφέρουν επίσημη εκπαίδευση για το λειτουργικό σύστημα Mac OS X, καθώς και για τις επαγγελματικές εφαρμογές της Apple. To πρόγραμμα εκπαίδευσης περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα κατάρτισης είτε κάποιος χρησιμοποιεί Mac για πρώτη φορά είτε είναι επαγγελματίας στο χώρο του IT και των δημιουργικών επαγγελμάτων (Video, Audio, Photography).

Οι εν λόγο εκπαιδεύσεις πραγματοποιούνται σε περιβάλλον Apple από Apple Certified Trainers, οι οποίοι διατηρούν τα υψηλά πρότυπα που έχει θέσει η ίδια η Apple.Τα Educational TC αποτελούνται από εκπαιδευτικούς οργανισμούς, οι οποίοι έχουν τη δυνατότητα να παρέχουν εκπαίδευση σχετικά με το λειτουργικό και τα Pro Applications της Apple, μόνο στο δίκτυο των μόνιμων σπουδαστών τους (σπουδαστές που παρακολουθούν ήδη το curriculum της σχολής.

Τη δεδομένη στιγμή υπάρχουν τέσσερα Educational Training Centres. To IEK AKMH, η SAE Athens, το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ και το ΙΕΚ ΔΟΜΗ.
To IEK AKMH με μία καταξιωμένη πορεία εδώ και 35 χρόνια, προσφέρει ισχυρή επαγγελματική κατάρτιση στους σπουδαστές του, αφού ανταποκρίνεται με τρόπο μοναδικό στις απαιτήσεις της σύγχρονης αγοράς εργασίας για εξειδικευμένα στελέχη και πλήρως καταρτισμένους επαγγελματίες. Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ, παρέχει στους σπουδαστές του, Apple εκπαίδευση σχετικά με το Final Cut & Logic Pro.
H SAE εξειδικεύεται σε εκπαιδευτικά προγράμματα σχετικά με τον ήχο και τη μουσική βιομηχανία, ακολουθώντας τις προδιαγραφές του διεθνούς δικτύου, παρέχοντας state-of-the-art εγκαταστάσεις, εξασφαλίζοντας θεωρητική και πρακτική διδασκαλία και συμμετέχοντας στα σημαντικότερα τεχνολογικά και πολιτιστικά δρώμενα της χώρας. Η SAE παρέχει στους σπουδαστές της εκπαίδευση σχετικά με το Logic Pro & Final Cut.
Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ είναι ο μεγαλύτερος καταξιωμένος εκπαιδευτικός οργανισμός, με 40 χρόνια παράδοση και εμπειρία στο χώρο της επαγγελματικής κατάρτισης. Παρέχει στους σπουδαστές του εκπαίδευση σχετικά με το επαγγελματικό πρόγραμμα μουσικής της Apple, το Logic Pro, ενώ επίσης είναι το πρώτο Training Centre που παρέχει πιστοποίηση πάνω στο λειτουργικό Mac OS X (client & server).
Οι εκπαιδεύσεις στα TC, παρέχονται από άτομα που έχουν εκπαιδευτεί από την ίδια την Apple και έχουν αποκτήσει τον τίτλο των Apple Certified Trainers. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να επισκεφθείς το παρακάτω link: training.apple.com/act

Οι αίθουσες που πραγματοποιούνται οι εκπαιδεύσεις είναι ειδικά διαμορφωμένες έτσι όπως ορίζει η ίδια η Apple, με σκοπό να προσφέρει στους συμμετέχοντες την καλύτερη δυνατή εμπειρία.

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τα Training Centers, μπορείς να επικοινωνήσεις στέλνοντας το μήνυμά σου στο παρακάτω email:
info@isquare.com.cy