Apple Watch Series 7

Οθόνη στο φουλ.

Μεγαλύτερη οθόνη. Πιο ανθεκτική. Ταχύτερη φόρτιση. Και πιο ισχυρές λειτουργίες, όπως τα apps Οξυγόνωση και ΗΚΓ. Για να είσαι πιο υγιής.

από
529

Αγορά τώρα

Οθόνη

Μεγάλη οθόνη. Βλέπεις άνετα τη διαφορά.

Μεγαλύτερη επιφάνεια οθόνης και βελτιστοποιημένο περιβάλλον εργασίας για πιο εύκολη χρήση. Δύο νέα και αποκλειστικά καντράν ρολογιού. Επανασχεδιασμένη κάσα.

Σχεδόν 20% περισσότερη επιφάνεια οθόνης και 40% λεπτότερο πλαίσιο σε σχέση με το Apple Watch Series 6.

Ανθεκτικότητα

Μεγαλύτερη αντοχή.

Μπροστινό κρύσταλλο με τη μεγαλύτερη αντοχή στις ρωγμές. Πιστοποιημένη αντοχή στη σκόνη με αξιολόγηση IP6X. Κατάλληλο για κολύμβηση στη θάλασσα ή σε πισίνα με ανθεκτικότητα στο νερό αξιολόγησης WR50.

Ανθεκτικότερο μπροστινό κρύσταλλο

Οθόνη LTPO OLED

Πιο στιβαρό σχήμα

Υγεία

Το μέλλον της υγείας. Δες το στη μεγάλη οθόνη.

Μέτρησε το επίπεδο του οξυγόνου στο αίμα σου. Κάνε ένα ηλεκτροκαρδιογράφημα. Παρακολούθησε τον ύπνο σου. Μείνε ασφαλής με το Επείγον SOS. Χαλάρωσε με το app Ενσυνειδητότητα.

Άθληση

Σου δίνει άπειρα κίνητρα.

Παρακολούθησε όλους τους τρόπους με τους οποίους κινείσαι με τους κύκλους Δραστηριότητας. Μοιράσου την πρόοδό σου και συναγωνίσου με τους φίλους σου.

Μέτρησε και μεγιστοποίησε την άσκησή σου. Είτε κάνεις Ποδηλασία, τρέξιμο, βάρη ή σχεδόν οποιοδήποτε είδος άσκησης.

Πάντα σε επαφή

Ό,τι χρειαστείς. Όπου κι αν βρεθείς.

Κάνε κλήσεις και στείλε μηνύματα χωρίς κινητό, απευθείας από τον καρπό σου. Λάβε οδηγίες κατεύθυνσης με τους Χάρτες. Χρησιμοποίησε το Wallet ως κάρτα επιβίβασης ή μέσο πληρωμής. Και βρες χιλιάδες εφαρμογές στο App Store.

Γιατί να επιλέξεις Apple Watch

Είναι η απόλυτη συσκευή για μια υγιή ζωή.

Υγεία

Λάβε γνωστοποιήσεις για τους καρδιακούς παλμούς. Παρακολούθησε τον ύπνο σου. Κάλεσε γρήγορα βοήθεια σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

Άθληση

Παρακολούθησε την καθημερινή σου δραστηριότητα. Κάνε μετρήσεις με ακρίβεια για τα αγαπημένα σου προγράμματα γυμναστικής.

Συνδεσιμότητα

Λάβε κλήσεις και μηνύματα κειμένου. Άκουσε μουσική. Χρησιμοποίησε το Apple Pay και το Siri. Όλα αυτά απευθείας από τον καρπό σου.

Εξατομίκευση

Πρόσθεσε ένα νέο λουράκι για να αλλάξεις την εμφάνισή σου. Ανακάλυψε, προσάρμοσε και μοιράσου καντράν ρολογιού.

Νομικές αποποιήσεις ευθυνών

App Οξυγόνωση: Οι μετρήσεις του app Οξυγόνωση δεν προορίζονται για ιατρική χρήση, συμπεριλαμβανομένης της αυτοδιάγνωσης ή ιατρικής γνωμάτευσης, και έχουν σχεδιαστεί μόνο για σκοπούς γενικότερης άθλησης και ευεξίας.

App ΗΚΓ: Το app ΗΚΓ είναι διαθέσιμο στο Apple Watch Series 4 και νεότερα μοντέλα (εκτός του Apple Watch SE) με την πιο πρόσφατη έκδοση iOS και watchOS. Δες τη σελίδα apple.com/gr/watch για στοιχεία συμβατότητας. Το app ΗΚΓ δεν προορίζεται για χρήση από άτομα κάτω των 22 ετών. Με το app ΗΚΓ, το Apple Watch μπορεί να δημιουργήσει ένα ηλεκτροκαρδιογράφημα παρόμοιο με ένα ηλεκτροκαρδιογράφημα 1 απαγωγής.

Αντοχή στις ρωγμές: Αντοχή στις ρωγμές σε σύγκριση με την προηγούμενη γενιά.

Αντοχή στη σκόνη: Το Series 7 είναι ανθεκτικό στη σκόνη με αξιολόγηση IP6X.

Ανθεκτικό στο νερό: Τα Apple Watch Series 3, Apple Watch SE και Apple Watch Series 7 διαθέτουν αξιολόγηση ανθεκτικότητας στο νερό έως τα 50 μέτρα, σύμφωνα με το πρότυπο ISO 22810:2010. Αυτό σημαίνει ότι μπορούν να χρησιμοποιηθούν για δραστηριότητες σε ρηχά νερά, όπως είναι η κολύμβηση σε πισίνα ή στη θάλασσα. Ωστόσο, δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για καταδύσεις, θαλάσσιο σκι και παρόμοιες δραστηριότητες που περιλαμβάνουν νερό σε υψηλή πίεση ή βύθιση σε μεγάλο βάθος.

Επείγον SOS: Για να χρησιμοποιήσεις το Επείγον SOS, το iPhone σου πρέπει να βρίσκεται κοντά. Αν το iPhone σου δεν είναι κοντά, το Apple Watch πρέπει να συνδεθεί σε ένα γνωστό δίκτυο Wi-Fi και να ρυθμίσεις τις κλήσεις μέσω Wi-Fi.

Cellular και ασύρματη σύνδεση: Απαιτείται πρόγραμμα δεδομένων. Επικοινώνησε με τον πάροχό σου για περισσότερες λεπτομέρειες. Οι ταχύτητες βασίζονται σε θεωρητική μετάδοση δεδομένων και διαφέρουν ανάλογα με τις συνθήκες της τοποθεσίας και τον πάροχο κινητής τηλεφωνίας. Το διεθνές roaming δεν υποστηρίζεται. Μάθε περισσότερα στη σελίδα support.apple.com/en-us/HT207578.

App Store: Τα apps είναι διαθέσιμα στο App Store.

Apple Music: Για το Apple Music απαιτείται συνδρομή.

IRN (γνωστοποίηση μη φυσιολογικού ρυθμού): Για τη γνωστοποίηση μη φυσιολογικού ρυθμού απαιτείται η πιο πρόσφατη έκδοση του watchOS και του iOS. Δεν προορίζεται για χρήση από άτομα ηλικίας κάτω των 22 ετών ή από άτομα που έχουν ήδη διαγνωστεί με κολπική μαρμαρυγή.

Ταχύτερη φόρτιση: Οι δοκιμές πραγματοποιήθηκαν από την Apple τον Αύγουστο του 2021 χρησιμοποιώντας Apple Watch Series 7 (GPS) και Apple Watch Series 7 (GPS + Cellular) πριν από την κυκλοφορία τους, με μαγνητικό καλώδιο ταχείας φόρτισης USB-C για Apple Watch (μοντέλο A2515) και τροφοδοτικό USB-C 20 W της Apple (μοντέλο A2305), καθώς και με Apple Watch Series 6 (GPS) και Apple Watch Series 6 (GPS + Cellular) με μαγνητικό καλώδιο φόρτισης για Apple Watch (μοντέλα A2255 και A2256) και τροφοδοτικό USB 5 W της Apple (μοντέλο A1385). Όλα τα Apple Watch είναι ζευγοποιημένα με iPhone και δοκιμάστηκαν με λογισμικό πριν από την κυκλοφορία του στην αγορά. Ο χρόνος φόρτισης διαφέρει ανάλογα με την περιοχή, τις ρυθμίσεις και τους περιβαλλοντικούς παράγοντες. Τα πραγματικά αποτελέσματα ενδέχεται να διαφέρουν.

(PRODUCT)RED: Μέρος των κερδών από την πώληση κάθε προϊόντος (PRODUCT)RED δωρίζεται στο Παγκόσμιο Ταμείο.

Λουράκια: Τα λουράκια παρέχονται ανάλογα με τη διαθεσιμότητα.

Συμβατότητα: Το Apple Watch Series 7 απαιτεί iPhone 6s ή νεότερο μοντέλο, με iOS 15 ή νεότερη έκδοση. Τα Apple Watch SE και Apple Watch Series 3 απαιτούν iPhone 6s ή νεότερο μοντέλο, με iOS 14 ή νεότερη έκδοση.

Διαθεσιμότητα λειτουργιών: Οι λειτουργίες υπόκεινται σε αλλαγές. Ορισμένες λειτουργίες, apps και υπηρεσίες ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμες σε όλες τις περιοχές ή τις γλώσσες. Μπες στην ιστοσελίδα apple.com/gr/watchos/feature-availability για να δεις την ολοκληρωμένη λίστα.