iSquare Authorised Distributor for Greece & Cyprus
store

iPad

Πανίσχυρο. Εύχρηστο. Ευέλικτο. Σχεδιασμένο για όλα τα πράγματα που σου αρέσει να κάνεις. Δούλεψε, παίξε, δημιούργησε, μάθε, μείνε σε επαφή και πολλά άλλα. Σε μια απίστευτη τιμή.

Αγορά τώρα

Επιδόσεις

Το A13 Bionic chip προσφέρει γρηγορότερες επιδόσεις επεξεργαστή και γραφικών, καθώς και πανίσχυρο μηχανισμό Neural Engine. Και με μια μπαταρία που διαρκεί όλη μέρα, μπορείς να δημιουργήσεις, να δουλέψεις, να παίξεις και άλλα πολλά.

A13 Bionic chip

Οθόνη

Η καθηλωτική οθόνη Retina 10,2 ιντσών είναι τέλεια για να ζωγραφίζεις με ακρίβεια, να δουλεύεις σε ένα έργο ή να παρακολουθείς μια ταινία.

Το True Tone προσφέρει μια πιο άνετη εμπειρία θέασης σε οποιεσδήποτε συνθήκες φωτισμού.

Κάμερες

Απόλαυσε πιο συναρπαστικές βιντεοκλήσεις με το Επίκεντρο και την μπροστινή κάμερα 12 MP με υπερευρυγώνιο φακό. Η πίσω κάμερα των 8 MP καταγράφει ευκρινείς, ζωντανές φωτογραφίες και βίντεο.

Απόλαυσε πιο συναρπαστικές βιντεοκλήσεις με το Επίκεντρο και την μπροστινή κάμερα 12 MP με υπερευρυγώνιο φακό. Η πίσω κάμερα των 8 MP καταγράφει ευκρινείς, ζωντανές φωτογραφίες και βίντεο.

Το Επίκεντρο σε ακολουθεί για να παραμένεις στο καρέ.

Συνδεσιμότητα

Με γρήγορο Wi-Fi και LTE κατηγορίας Gigabit, μπορείς να κατεβάσεις, να ανεβάσεις και να μεταδόσεις μέσω ροής στο σπίτι ή εν κινήσει.

Γρήγορο Wi‑Fi και LTE

Αξεσουάρ

Άφησε τη φαντασία σου ελεύθερη με το Apple Pencil. Δημιούργησε ένα έργο τέχνης, ζωγράφισε αυτό που βλέπεις ή σημείωσε αυτό που ακούς. Σύνταξε το επόμενο σπουδαίο βιβλίο σου, ή την επόμενη σπουδαία κριτική βιβλίου, με το λεπτό, ελαφρύ Smart Keyboard.

Πρόσθεσε επισημάνσεις σε στιγμιότυπα οθόνης

iPadOS και apps

Το iPadOS είναι εξαιρετικά ισχυρό και εύκολο στη χρήση, από την πρώτη κιόλας στιγμή. Και με πάνω από ένα εκατομμύριο apps στο App Store σχεδιασμένα αποκλειστικά για το iPad, θα βρεις το κατάλληλο για οτιδήποτε θέλεις να κάνεις.

Γιατί να επιλέξεις iPad

Το iPad είναι ασύγκριτο.

Είναι εύκολο στη χρήση

Το iPad σού δίνει τη δυνατότητα να κάνεις τα πάντα με απλό αλλά δυναμικό τρόπο, στη μεγάλη οθόνη Multi-Touch.

Πανίσχυρο

Τρέξε apps, όπως το Microsoft Office και το Adobe Photoshop, και παιχνίδια με απαιτητικά γραφικά. Το iPad είναι έτοιμο για όλα.

Πανάλαφρο

Αξιοσημείωτα λεπτό και ελαφρύ με ανθεκτική σχεδίαση, γρήγορη σύνδεση Wi-Fi και κινητού δικτύου και μπαταρία που διαρκεί όλη μέρα.

Ευέλικτο

Είναι το σημειωματάριο, το κινηματογραφικό στούντιο, ο σαρωτής, το κινητό γραφείο και ο καμβάς σου όταν και όποτε χρειάζεται.

Νομικές αποποιήσεις ευθυνών

Επιδόσεις: Ισχυρισμοί για την απόδοση που βασίζονται σε σύγκριση με την προηγούμενη γενιά.

Ισχύς και μπαταρία: Η διάρκεια λειτουργίας της μπαταρίας διαφέρει ανάλογα με τη χρήση και τη διαμόρφωση. Για περισσότερες πληροφορίες, μπες στην ιστοσελίδα apple.com/gr/batteries.

Κινητά και ασύρματα δίκτυα: Απαιτείται πρόγραμμα δεδομένων. Τα 5G και 4G LTE είναι διαθέσιμα σε επιλεγμένες αγορές και μέσω επιλεγμένων φορέων κινητής τηλεφωνίας. Οι ταχύτητες βασίζονται σε θεωρητική μετάδοση δεδομένων και διαφέρουν ανάλογα με τις συνθήκες της τοποθεσίας και τον φορέα κινητής τηλεφωνίας. Για λεπτομέρειες σχετικά με την υποστήριξη 5G και LTE, επικοινώνησε με τον φορέα κινητής τηλεφωνίας σου και μπες στη σελίδα apple.com/gr/ipad/cellular.

Αξεσουάρ: Τα αξεσουάρ πωλούνται χωριστά.

App Store: Τα apps είναι διαθέσιμα στο App Store. Η διαθεσιμότητα των τίτλων ενδέχεται να αλλάξει.

Οθόνη: Οι οθόνες έχουν στρογγυλεμένες γωνίες. Όταν μετρηθεί διαγώνια ως ορθογώνιο, η οθόνη του iPad Pro 12,9 ιντσών είναι 12,9 ίντσες, η οθόνη του iPad Pro 11 ιντσών είναι 11 ίντσες, η οθόνη του iPad Air (4ης γενιάς) είναι 10,86 ίντσες και η οθόνη του iPad mini (6ης γενιάς) είναι 8,3 ίντσες. Η πραγματική περιοχή προβολής είναι μικρότερη.

Χωρητικότητα: Ο διαθέσιμος χώρος είναι μικρότερος και ποικίλλει εξαιτίας πολλών παραγόντων. Μια τυπική διαμόρφωση χρησιμοποιεί κατά προσέγγιση 10 έως 13 GB χώρου (συμπεριλαμβανομένου του iPadOS και των ενσωματωμένων apps) ανάλογα με το μοντέλο και τις ρυθμίσεις. Τα ενσωματωμένα apps χρησιμοποιούν περίπου 4 GB, ενώ μπορείς να τα διαγράψεις και να τα επαναφέρεις. Ο χώρος αποθήκευσης υπόκειται σε αλλαγές ανάλογα με την έκδοση λογισμικού και μπορεί να διαφέρει ανά συσκευή.

Apple Arcade: Για το Apple Arcade απαιτείται συνδρομή.

Apple Music: Για το Apple Music απαιτείται συνδρομή.

Apple TV: Το Apple TV+ απαιτεί συνδρομή.

FaceTime: Οι κλήσεις FaceTime απαιτούν τη χρήση συσκευής που υποστηρίζει FaceTime από όλους τους συμμετέχοντες στη συνομιλία, καθώς και σύνδεση Wi‑Fi. Η διαθεσιμότητα μέσω κινητού δικτύου εξαρτάται από τις πολιτικές του φορέα κινητής τηλεφωνίας σου. Ενδέχεται να ισχύουν χρεώσεις δεδομένων.

Διαθεσιμότητα λειτουργιών: Ορισμένες λειτουργίες ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμες σε όλες τις χώρες ή τις περιοχές. Μπες στην ιστοσελίδα apple.com/gr/ios/feature-availability για να δεις την ολοκληρωμένη λίστα.

SharePlay: Έρχεται στα τέλη του 2021.

crossmenuchevron-down