Downloads, Faqs & Manuals 

Όλα για τις αγαπημένες σου συσκευές.

Χρειάζεσαι ορθογραφικό έλεγχο μαζί με θησαυρό νεοελληνικής γλώσσας στο Mac σου;

Μπορείς να τα κατεβάσεις εδώ

Νεοελληνικός Ορθογράφος
Ο Νεοελληνικός Ορθογράφος της iSquare είναι μια Υπηρεσία Συστήματος που αξιοποιείται από όλες τις εφαρμογές του OS X που χρησιμοποιούν τις Υπηρεσίες Συστήματος. Ο Νεοελληνικός Ορθογράφος έχει τη δυνατότητα ελέγχου λέξεων της νέας ελληνικής αλλά και αγγλικών λέξεων. Η βαρύτητα δίδεται στη νέα ελληνική, όμως επειδή στα κείμενά μας γράφουμε και κάποιες ξένες λέξεις (συνήθως αγγλικές), ο νεοελληνικός ορθογράφος ελέγχει και αυτές τις λέξεις.

Νεοελληνικός Θησαυρός
Ο Νεοελληνικός Θησαυρός της iSquare είναι μια αυτόνομη εφαρμογή του OS X με δυνατότητα χρήσης και ως Υπηρεσία Συστήματος. Δηλαδή, μπορείς να αναζητήσεις λέξεις πληκτρολογώντας απευθείας μέσα στην εφαρμογή Ελληνικός Θησαυρός ή να αναζητήσεις λέξεις από το περιβάλλον άλλης εφαρμογής μέσω του μενού Υπηρεσίες - Αναζήτηση στο Θησαυρό. Ο Θησαυρός είναι ένα ειδικού τύπου λεξικό το οποίο επιχειρεί να αποδώσει τις σημασίες λέξεων ή εκφράσεων της νέας ελληνικής μέσω συνωνύμων, αντιθέτων και παραδειγμάτων χρήσης.


Δωρεάν γραμματοσειρές
Στην Υποδομή Γραμματοσειρών 2008, για υπολογιστές Mac από την iSquare, περιέχονται αναβαθμισμένες γραμματοσειρές μονοτονικές, παλαιές πολυτονικές και πολυτονικές unicode. Χρησιμοποιείς τις πολυτονικές unicode για νέα έγγραφα και για πλήρη δια-πλατφορμική συμβατότητα. Οι παλαιές πολυτονικές ενδείκνυνται για υπάρχοντα έγγραφα δημιουργημένα με το παλαιό Mac πολυτονικό σύστημα. Απόφυγε ταυτόχρονη εγκατάσταση των παλαιών πολυτονικών και των unicode πολυτονικών καθώς έχουν τα ίδια ονόματα.

Γράψε στο Mac σου με Ios, Ithaka, Paros, Corfu και άλλα.
Μπορείς να τις κατεβάσεις εδώ


Υποστήριξη παλαιότερων μοντέλων Mac (10.6 ή παλαιότερο).


Πριν χρησιμοποιήσεις κάποιο από αυτά, βεβαιώσου ότι γνωρίζεις καλά το λόγο ή το πρόβλημα που επιχειρείς να λύσεις καθώς και τα επιμέρους στοιχεία, εφαρμογές, γραμματοσειρές κλπ.
Τα βοηθητικά αυτά εργαλεία βρίσκουν εφαρμογή και απευθύνονται σε χρήστες παλαιότερων εκδόσεων του Mac OS X.

Μπορείς να τα κατεβάσεις εδώ


PolyConverter
Ο PolyConverter μετατρέπει κείμενα μέσα από εφαρμογές σαν το TextEdit ή το Pages που χρησιμοποιούν τις Υπηρεσίες Συστήματος. Με αυτόν τον τρόπο αποφεύγονται οι περιττές αποθηκεύσεις, οι ασυμβατότητες, οι περιορισμοί στον τύπο του αρχείου κλπ και ταυτόχρονα διατηρείται η δυνατότητα ακύρωσης (undo).
Συνιστάται να διαβάσεις προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης ώστε να εκμεταλλευτείς τις δυνατότητες του PolyConverter στο μέγιστο. Η νέα έκδοση 1.2 εναρμονίζεται πλήρως με τη νέα δομή των Υπηρεσιών Συστήματος του Snow Leopard.


TagConverter
Βοηθητική εφαρμογή (utility) που αντιμετωπίζει το πρόβλημα της εμφάνισης των στοιχείων (τίτλος, συνθέτης, άλμπουμ, καλλιτέχνης κλπ) διαφόρων ελληνικών κομματιών που εισάγονται στο iTunes, με ακατάληπτα σύμβολα.
Πριν χρησιμοποιήσεις την εφαρμογή για μετατροπές των κομματιών σου στο iTunes, διάβασε προσεκτικά τις συνοπτικές οδηγίες που τη συνοδεύουν και βεβαιώσου ότι έχεις κρατήσει αντίγραφο ασφαλείας (backup) όλων των κομματιών που θέλεις να μετατραπούν.


OutlookImporter
Ο OutlookImporter είναι μια βοηθητική εφαρμογή (utility) που εξυπηρετεί την ανάγκη μεταφοράς δεδομένων από το Outlook (Windows) στις αντίστοιχες εφαρμογές του Mac OS X.
Η εφαρμογή OutlookImporter μετατρέπει κατάλληλα τα αρχεία .pst του Outlook σε μορφή συμβατή για το Mac OS X. Επιπλέον, παρέχει τη δυνατότητα εισαγωγής των δεδομένων αυτών στις τρεις βασικές και προεγκατεστημένες εφαρμογές του Mac OS X, Mail, iCal και Address Book (Διευθυνσιολόγιο).


GRupdate
Είναι η ελληνική υποστήριξη για το Mac OS X που αναπτύσσει η Rainbow/iSquare από την αρχή εμφάνισης του Mac OS X έως σήμερα
Περιλαμβάνει ελληνικά μονοτονικά και πολυτονικά πληκτρολόγια, σύγχρονες unicode γραμματοσειρές καθώς και λειτουργική υποστήριξη των ελληνικών στις εφαρμογές. Επίσης περιλαμβάνει και μια σειρά από βοηθητικές εφαρμογές (utilities) που εξυπηρετούν ειδικές ανάγκες του Έλληνα χρήστη. Δεν περιλαμβάνει πλέον εξελληνισμό στοιχείων του Συστήματος (ελληνικά μενού, διαλόγους κλπ). Oι νεότερες εκδόσεις του Mac OS X διαθέτουν ενσωματωμένη αυτή τη δυνατότητα.


AppLauncher
Ο AppLauncher επιτρέπει την εκκίνηση εφαρμογών σε δυτικό περιβάλλον ακόμη και όταν η πρωτεύουσα γλώσσα είναι τα ελληνικά. Η έκδοση αυτή δεν είναι κατάλληλη για το Mac OS X 10.6 (Snow Leopard). Αν έχεις εφαρμογές που απαιτούν Αγγλική γλώσσα Εισόδου για να λειτουργήσουν σωστά, μπορείς να τις τρέχεις στο ελληνικό περιβάλλον χωρίς χρονοβόρα και ενοχλητικά logouts, μαζί με τις υπόλοιπες εφαρμογές σου. Στην τρέχουσα έκδοση 1.5 έχει προστεθεί η δυνατότητα απεικόνισης του AppLauncher με μορφή παλέτας. Σε αυτήν μπορείς να σύρεις και να διατηρήσεις τις συχνά χρησιμοποιούμενες εφαρμογές.


GreekLanguage.prefPane
Η Προτίμηση Συστήματος 'Ελληνική Γλώσσα' 2.4 περιλαμβάνει μια νέα προεξοχή (tab) με τίτλο 'Αριθμοί'. Εκεί μπορείς να ορίσεις εξειδικευμένες διατάξεις αριθμών όσο αφορά τους διαχωριστές χιλιάδων και δεκαδικών. Η εξειδίκευση αυτή για τους αριθμούς δεν μπορεί να γίνει μέσω των Διεθνών Προτιμήσεων. Εάν εξειδικεύσεις τους διαχωριστές αριθμών, η προεξοχή 'Μορφές' των Διεθνών Προτιμήσεων θα εμφανίζει την ένδειξη 'Εξειδικευμένη' αντί για συγκεκριμένη χώρα. Εάν βέβαια κατόπιν επιλέξεις μια χώρα, οι ρυθμίσεις των αριθμών θα επανέλθουν στα προτεινόμενα.


IDFixer
Βοηθητικό εργαλείο (utility) προσαρμογής ελληνικού ID σε παλαιές ελληνικές γραμματοσειρές Postscript Type 1. Απλά σύρε το σε κάποια θέση στο δίσκο σου. Η λειτουργία του είναι πολύ απλή. Μπορείς να σύρεις επάνω στο παράθυρό του μεμονωμένες γραμματοσειρές ή ολόκληρα ντοσιέ με γραμματοσειρές Type 1. Όπως πάντα, μην τροποποιείς εγκατεστημένες γραμματοσειρές. Κάνε τις μετατροπές πρώτα και εγκατέστησέ τις έπειτα μέσω της εφαρμογής Font Book.


Ελληνική Υποστήριξη για το QuarkXPress 8.1
Η Ελληνική Υποστήριξη για το QuarkXPress 8.1 προσφέρει συμβατότητα με έγγραφα που έχουν δημιουργηθεί σε παλαιότερες εκδόσεις του προγράμματος καθώς και συμβατότητα με παλαιές ελληνικές γραμματοσειρές Postscript. Προσφέρει επίσης καλύτερο και ενοποιημένο (με το υπόλοιπο Σύστημα) ελληνικό ορθογράφο.


Εγγυήσεις και Οδηγίες Χρήσης.

 


Ηχεία & Ακουστικά Beats by dr Dre.
Κατέβασε από εδώ την εγγύηση και τον οδηγό ασφαλείας.


Apple TV Remote
Κατέβασε από εδώ τον οδηγό χρήσης.