Μπορείς να φανταστείς την καθημερινότητά σου χωρίς το Apple Watch στον καρπό σου; 

 

Το εξαιρετικό του design ταιριάζει απόλυτα με το στυλ σου και οι απεριόριστες δυνατότητές του το έχουν κάνει αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής σου. Κάθε λεπτό της ημέρας το Apple Watch παρακολουθεί την υγεία σου και φροντίζει για την καλή φυσική σου κατάσταση. 

 

Ένα δυναμικό ξεκίνημα ημέρας 

Ξυπνάς και, μετά από ένα γρήγορο check στο Apple Watch σχετικά με την ποιότητα του
ύπνου σου, είναι ώρα για ένα δυναμωτικό πρωινό, καθώς και τον έλεγχο των υποχρεώσεων και των ραντεβού της ημέρας, όπως επίσης και των καιρικών συνθηκών. Η εκπληκτική οθόνη
του Apple Watch, που στη νεότερη έκδοση προσφέρει 30% μεγαλύτερη περιοχή θέασης,
θα αναλάβει να σου δείξει τα πάντα με μια ματιά. Ακολουθεί το καθιερωμένο μισάωρο
πρωινό περπάτημα που θα καταγράψει τα πρώτα σου «κατορθώματα» στους Κύκλους Δραστηριότητας, την ώρα που απολαμβάνεις την αγαπημένη σου μουσική από το Apple Music. 

 

Μεσημέρι στη δουλειά και τις υποχρεώσεις 

Έφτασε η ώρα να πας στο γραφείο και έχεις ήδη κάνει πρόοδο στις επιδόσεις σου, στους Κύκλους Δραστηριότητας. Βέβαια, ακόμη και στις δύσκολες ώρες που κάθεσαι στην καρέκλα του γραφείου, το Apple Watch θα φροντίσει για την υγεία σου, καθώς θα αναλάβει να σε παρακινήσει να σηκωθείς για μια γρήγορη βόλτα, όταν διαπιστώσει ότι έχεις καθίσει πολύ. Ακόμη, δε θα σταματήσει να καταγράφει τους καρδιακούς σου παλμούς ειδοποιώντας σε, όταν εντοπίσει ασυνήθιστα χαμηλούς ή υψηλούς παλμούς σε κατάσταση ηρεμίας. Χάρη στη λειτουργία ειδοποίησης ακανόνιστου καρδιακού ρυθμού, το Apple Watch ελέγχει περιστασιακά τους παλμούς σου και μπορεί να εντοπίσει ακανόνιστο καρδιακό ρυθμό που ενδεχομένως να υποδηλώνει ύπαρξη κολπικής μαρμαρυγής (AFib). Εάν λάβεις ειδοποίηση ή αισθανθείς οτιδήποτε ασυνήθιστο μπορείς να κάνεις ηλεκτροκαρδιογράφημα, μέσω της εφαρμογής ΗΚΓ, που είναι πλέον διαθέσιμη και στην Ελλάδα. Φυσικά, στις ώρες που βρίσκεσαι στο γραφείο θα μπορείς να συνεχίσεις να ελέγχεις υποχρεώσεις και ραντεβού, να πραγματοποιείς κλήσεις ή να στέλνεις μηνύματα. 

 

Απόγευμα σε δραστηριότητες και για καφεδάκι 

Επιτέλους, ήρθε η ώρα να φύγεις από το γραφείο και να χαλαρώσεις με γυμναστική. Είτε κάνεις γιόγκα, είτε ποδηλασία, είτε κολύμβηση, το Apple Watch θα σε ακολουθήσει ακόμη
και στο νερό, αφού είναι αδιάβροχο έως τα 50 μέτρα, και θα καταγράψει κάθε άσκηση, παρέχοντάς σου χρήσιμα αποτελέσματα. Όσο και να έχεις χαλαρώσει βέβαια, το Apple Watch θα σου υπενθυμίσει πού έχεις κανονίσει καφεδάκι με τους φίλους σου και θα σε καθοδηγήσει εκεί εύκολα και γρήγορα. Όταν πια βρεθείτε, θα μπορείς να συζητήσεις μαζί τους για τις «κόντρες» σας στους Κύκλους Δραστηριοτήτων, αλλά και τα λοιπά νέα της ημέρας, λίγο πριν επιστρέψεις στο σπίτι, έτοιμος για ξεκούραση μετά από μία γεμάτη μέρα. 

 

Το Apple Watch Series 4 διαθέτει 30% μεγαλύτερη οθόνη από τα προηγούμενα μοντέλα, καθώς και ανανεωμένο μηχανισμό απτικής ανάδρασης στην ψηφιακή κορώνα του, που θα σε βολέψει απίστευτα δίνοντας την αίσθηση «κλικ».